sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tippaustulokset, Daegu

Nyt on kisat ja tippaukset paketissa. Ihan kaikki rahat ei viimeisten laskujen mukaan ole löytänyt tilille, mutta allekirjoittaneella on kuitenkin työ perintätoimistossa, niin voin vakuuttaa, että kaikki saadaan perittyä.

Robin oli, kuten Mika Lehtimäki tykkää epäsuomea puhuen sanoa, loppuvahva. Huh. Ihan kylmät väreet menee, kun kirjoittaa tuollaisen sanan. Robinin piste-ero muihin kasvoi viimeisinä päivinä varsin selväksi ja voitosta ei jäänyt epäselvyyttä. Kakkossija LaTuPartio II:lle, nimimerkki, joka myös Lassina tunnetaan. Kolmas sija jaetaan Laten ja e:n kesken, ja täytyy todeta, että kyllä oli Millardien tippausosaaminen viilattu huippuunsa MM-kisojen koittaessa! Kalevan kisojen tippauksessahan Robin oli 28. ja e 19., joten valmistava tippausleiri on kannattanut ja päätkin kestivät kauden tärkeimmällä tippaushetkellä.

Viimeiset päivät ja öiset valvomiset olivat yhtä piinaa Latelle ja etenkin Toholle. Molemmat liukuivat tuloslistalla alaspäin ja voimat olivat vähissä kuin Kinnusen Jarkolla maalissa. Jarkon tavoin näitä sankareita ei viedä tiputukseen, mutta lohdutusolut lienee paikallaan ja saunakin varmasti lämpiää. Varmaa on se, että nämä vahvat tippausnimet hyökkäävät taas tulevissa tippauksissa mukaan ahnaasti kuin sudet!

Koko vahvaa tippaamista nähtiin myös Jarilta ja Johkulta, joskin molempien viimeinen päivä tuotti vain 5pistettä - pari lisää olisi tuonut paikan podiumilla. Huomiotta ei jää myöskään Richardin ja Narden perusvahvat suoritukset, tällä kertaa sillä ei tosin terävimpään kärkeen ylletty. Richard oli Seivästoimitsija I:n ohella ainoa, joka veikkasi Suomelle 0mitalia ja 1pistesijan, eli sai näin +1 ja -1 pistettä, eikä joutunut miinuksille. Mainittakoon että mm. Toho sai näistä -4 ja kun lisäksi viimeinen päivä tuotti vain 2pistettä, niin voidaan sanoa aivan viimeisten kohteiden maksaneen hänelle jopa kakkossijan?! Ja kyllä, Late, tiedetään että Darvis Patton maksoi sulle yhden pisteen. Lapsus mikä lapsus.

Nummelan perheen herruus menee Jarille, mutta eipä tule mieleen koska ÄndY olisi taipunut sekä Jarin riville/riveille että Hankisääskelle. Jotain poikkeuksellista tällä kertaa siis oli... Mitenkään henkilöitä tarkemmin tuntematta on helppo arvata, että suhteellisen kevytrakenteinen Hankisääski ei meinaa mahtua ovista kulkemaan voitettuaan ÄndYn, ja toisaalta ÄndY keksii jonkun säippämäisen laskutavan laskea keskinäisiä tippausvoittoja. Raakaa on peli Hakuninmaalla.

Lakua pistetään menemään kokonainen pussillinen Espooseen. Tämä on järkyttävä yllätys ainakin SÄiPälle, sillä nyt lipsuu jo toista kertaa peräkkäin viimeinen sija ohi ja kohtalona on sijoittua toiseksi viimeiseksi. Mistään SÄiPpÄmäisestä loppukiristä on turha puhua, kun viimeinen päivä tuotti vain 3pistettä - HiihtoPyöristäjän rivit vetivät 5 ja 7 pistettä, joten sieltä höngittiin ohi ja aivan niskaan, mutta vain sen verran kuin pystyi ottamaan menettämättä lakuja.


Päivän paras tänään oli e (8 pistettä).
Päivän heikoin suoritus nähtiin LaTuPartio I:ltä ja Toholta (2 pistettä).


Tippaus kiittää!LOPPUTULOKSET


1. Robin 39p

2. LaTuPartio II 35p

3. e, Late 34p

5. Jari, Johku 33p
7. Toho, Richard, Narde 30p
10. Gnusse 29p
11. Moguli, KTz, JenniH, EspoonBorza 28p
15. Heidi, ärrrä, Kurre, Jusbe 27p
19. sBee, Seivästoimitsija I, Seivästoimitsija II, Sunny, Hell, Jimmy 26p
25. Hankisääski 25p
26. Toomio, Hannes, LaTuPartio I 23p
29. ÄndY 22p
30. HiihtoPyöristäjä I, Pitkä&Väiski 21p
32. SÄiPpÄ 20p
33. HiihtoPyöristäjä II 19p

2 kommenttia:

 1. Onnea Robinille suvereenista voitosta! Kiitokset hyvästä vastuksesta kaikille muillekin ja etenkin ylläpitäjälle järjestelyistä. Menin hapoille lopussa kuten 80-luvulla juoksuradoilla. Kun ei jalka nouse niin se ei vaan perkeles nouse. Syytän silti ennen kaikkea Darvis Pattonia, joka vei multa fiilikset viimeisille päiville. Tässä toteutui kaaosteorian mukainen perhosefekti: jos Patton ei olis tyrinyt kakkosta, olisivat viimeisetn kisapäivien tulokset olleet muissakin lajeissa tyystin toisenlaisia. Eiks niin?
  Late

  VastaaPoista
 2. Olivat hienot kisat, kiitos Late ja Lasse tiukassa karkkitaistelusta ja kiitoksia kaikille muut kilpakumppaneita!!!!

  Emman loppukiri ei aivan riittänyt....onneksi
  T:Robin

  VastaaPoista