keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Ensimmäinen ulvahdus

Tulin siihen tulokseen, että voishan sitä vaikka blogia kirjoittaa. Kun ei muuten oikein tekemistä riitä. Työoikeuden tenttiinkin enää rapiat 700 sivua luettavaa. Määrä eikä mikään. Täytyy tässä siis passailla, ettei vaan lopu lukeminen ennen tenttiä edeltävää päivää. Sittenhän sitä täytyis vaan jyrsiä kynsiä ja odotella. No, ei se varmaan oikeasti lopu. 11 päiväähän tässä on siis aikaa.

Vaikka tässä blogi nyt tulikin lyötyä pystyyn, niin mitään lupauksia päivitystahdista en anna. Tarinaa tulee tasan sen mitä sitä nyt keksii. Päivitystahdissa voidaan hyvin pärjätä ainakin Tiirakarille, ehkä myös A.Nummelalle! Sellanen tahti ei kieltämättä vaadi mitään suurta panostusta. Kerta kuukaudessa hakkaa ne jo mennen tullen.

Talven leirikuviot on tällä hetkellä suunnittelun ja pohdinnan alla. Johonkin sitä tammikuun ajaksi on tarkoitus hilpaista. Kohdemaat on kuin Napakympissä aikoinaan: Portugali, Kenia, Etelä-Afrikka... Mitäs vielä? Ai niin, Napakympissä ainakin oli niitä kotimaan matkoja. No pistetään vaikka Serena yhdeksi vaihtoehdoksi. Siinä on varteenotettavien kohteiden lista kokonaisuudessaan. Tarkennuksen vuoksi sanottakoon, ettei Serena ole mikään ykkösvaihtoehto. Asiantuntijoiden mukaan Serenaa pidetään tässä äänestyksessä ennakkoon niin heikkona, että sen oletetaan putoavan ensimmäisellä äänestyskierroksella pois kuin Chicago olympiakaupunkivalinnassa. Katsotaan mitä tuleman pitää; leiripaikka saattaa yhtäkkiä olla selvä, sitten onkin jo lentoliput varattu ja majoitus kunnossa. Jos ei parin viikon sisällä ole asiasta tietoa, niin kannattaa alkaa sijoittaa ropoja Serenalle. Kerroin on korkea ja todennäköisyys kasvaa mitä lähemmäs joulua päästään.

Viikonloppuna on tulossa leiri Pajulahdessa. Varmasti kaikki kyseisessä paikassa vierailleet ajattelevat nyt, että siellähän saa syödä hyvin. Niin saa. On se vaan luojan lykky, että ohjelmaan on upotettu urheilullista aktiviteettia sen verran, notta pysyy linjat kunnossa. Muuten ois vaarana, että ruumiinrakenne alkais muistuttaa Happoa. Aika paljon täytyis kyllä lihoa, että ees etäisesti muistuttais.

1 kommentti: