keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Hyviä puolia

Enkat on napsunu heti alkukauden kisoista. Se on aina aika positiivista. Belgian reissulta oli siis tuomisina muutakin kuin *vetin kallista suklaata. 1.51,22 pysähty kelloon c-erän voiton merkiksi ja sehän tarkoitti ennätyksen parantumista 0,61 sekunnilla. Samalla alittui myös tippausmestari-Nummelan ennätys 1.51,39. Ja sehän maistuu luonnollisesti hyvältä.

Suklaasta voidaan sanoa sen verran, että se on parasta suklaata mitä oon syöny. Tai sen ois parasta olla parasta suklaata mitä oon syöny. Muuten kyseessä on huijaus. Hyvänä puolena on tietenkin se, että voi sanoa tuliaisten olevan arvokkaita. Ja se suklaa on hyvää, vaikkei siltä maistuisikaan. Suklaan lisäksi pikavisiitiltä Brysseliin (lento lähti 20.00, lentokentälle saavuttiin yhden jälkeen, eli ylimääräistä aikaa oli) voi kertoa Manneken Pis:n näkemisen. Hieno pysti. Hiukan kookkaampaa epeliä kyllä odoteltiin näkevämme. Ja epelillä tarkoitan nyt siis ihan koko patsasta. Mutta kai se noin 60cm sitten riittää. Ainakin katsojia riitti.Kaikista asioista voi löytää hyviä puolia kun oikein yrittää. Joskus se vaan on aika hankalaa. Esimerkiksi pari iltaa sitten elokuvateatterissa oli hyvät puolet vähissä kun Sinkkuelämää 2 -elokuva pyöri silmien edessä. Olin aika varma, että aika on pysähtynyt kun katsoin ensimmäisen kerran kelloa. Vaihtoehtoisesti tietysti rakkaasta Fossil-kellostani olisi voinut loppua paristo. Ihan nopeasti en kyllä keksinyt tilanteessa mitään hyvää puolta, ainakaan kun suklaarusinatkin olivat lopussa. Yritin ajatella, että kun elokuva on kerran nähty, ei sitä enää koskaan tarvitse nähdä uudelleen. Ja salaa tietenkin nautin koko elämyksestä...

Seuraava startti juoksuradalla on tänään illalla 1500m Eläintarhan kentällä. Sen jälkeen seuraa 800m Tampereen Ratinassa sunnuntaina. Tampereellahan on tunnetusti kisoissa aina paska sää. Mutta tällä kertaa Hakas-Jarmo on tilannut huippusään. Kesän paras päivä Tampereella osuu kisapäivälle ja huhujen mukaan iltapäivälle on luvassa jopa yli 10astetta lämmintä! Pienet kuurosateet pitävät huolen, ettei kuumuus pääse häiritsemään liikaa. Eipä voisi paremmin sattua!

Loppuun muistutettakoon kaikkia, että Ändyn Tippaus OY:n World Cup 2010 -tippaus on nyt ulkona ja ensimmäisen vaiheen tippausaikaa on jäljellä perjantaihin klo16.30 asti. Lisäohjeita löytyy TÄÄLTÄ ja alkulohkoja pääsee tippaamaan TÄLLÄ KAAVAKKEELLA. Ei muuta kuin rivejä kehiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti