sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Herve

Herve kaikille. Täällä sitä ollaan Turun Pallivahassa kuin Tyrnin Marja. Nimittäin uuni kuumana. Tai ei nyt ihan Pallivahassa, mutta Turussa kuitenkin. "Joo vai?" No "joo", vai mitä siihen pitäis vastata. HÄH! Ei tässä nyt sen kummempaa oo tapahtunu sitten viime kuuleman/kirjoittaman.

Tonnivitosen enkka, matka Turkuun, lepiä/pelkkää lepiä, kasin enkka mansessa, parin päivän mansesterin loma, parin päivän kukkien kastelu/postilaatikon tyhjentely Espoossa, matka Turkuun, lepiä ...

Oikeesti tohon viimeseen lepiin sisältyy jo vähän treeniä. Ja Espoossakin kävin vähän treenaamassa. Joten nyt voi taas ponnistaa kohti uusia lukemia! Vois myös sanoa, että tein tyhjennysharjoituksen. Postilaatikon tyhjennysharjoituksen. Se on yllättävän raskasta, kun sitä hesaria ei tuoda ovelle asti. Joku laki siitä tarvis ihan olla. Iltapäivään se tahtoo mennä väkisinkin, että jaksaa sen sieltä hakea. Ei voi mitään, ei. Muutenhan tosta ei mitenkään hirveästi riitä kerrottavaa. Enkat on ihan jees ja on Turkukin, vaikkei sitä kyllä ääneen kehtaa sanoa. Mansesterissa meni mukavasti. Se on mainittava että pääsin nauttimaan lehdessäkin mainostetun pihvimiehen pihveistä. "Jere on meiän pihvimies". Pihvimiehen mielestä maitoa ei kuulu juoda rilliruoan kanssa. Mä join. Join myös subissa maitoa. Sekin on ihan ymmärrettävää, kun ottaa huomioon, että sieltä oli juusto lopussa. Siinä tilanteessa saa juoda vaikka kirnupiimää, on se niin kova paikka ihan kenelle tahansa!

Tampereellahan oli kohtuullisen vilpoisaa muuten. 12astetta give or take. Vedin tietysti capsicamit koipiin pukuhuoneessa. En tiiä oliko se jotain piiloyllyttämistä, kun ärrrä sanoi "aika hintsusti laitat tota..", mutta toimi. Pistin lisää. Ja sen kyllä huomas sitten illalla saunassa. Alko lämmittää kuin vodkapaukku talvipakkasilla. Saattaa olla, että 'poltella' on osuvampi verbi...

Tällä viikolla kun on vähän harjoiteltu, niin ensi viikolla sitä taas kisaillaan. Tiistaina Turussa 400m, lauantaina Kuortaneella 1500m ja, menee kyllä seuraavan viikon puolelle mutta, sitä seuraavana keskiviikkona Espoossa 800m. Sillä lailla. Ei kai tässä sitten muuta kun pistäkäähän kaikki suut makiaks!

1 kommentti: