torstai 14. lokakuuta 2010

Harjoitusleiri

Oon tässä ollu eilisestä lähtien harjoitusleirillä. Eikä oo mikä tahansa harjoitusleiri, vaan syrjäisen paikan leiri. Tärkein osa leiriä on ravinto ja sitä onkin pyritty ottamaan ensinnäkin runsaasti. Ihan noin esimerkkinä kerrottakoon että tänään on kurkusta alas mennyt vaniljamunkki ja 5 palaa pannukakkua. Joten se puoli on kunnossa. Painonhallinnan vuoksi päivään on kuulunut myös mattotesti ja palauttava iltalenkki.

Täällä perämetsien keskellä kun lähtee iltalenkille niin tiellä pysymiseksi tärkeintä on kuunnella että tossun pohjien alta kuuluu hiekan rapina. Muuten on nimittäin eksyny tieltä. Pimeetä on siis ollut, mutta 70-luvun tyyliin on juostu yksin pimeässä tienlaitaa. Räkä poskella, verenmaku suussa ja perkeleitä päristellen. Osataan sitä vieläkin. Ainakin se leivonnaisten syönti - kai se avainasemassa oli se syöminen aiemminkin.

Ja päässä on soinut Maiden, jonka konserttiin oikeuttavat liput tuli postissa pari päivää sitten. Eli 'Fear of the dark' ja 'The loneliness of the long-distance runner'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti