lauantai 6. marraskuuta 2010

Sellasta

Laiskuus on sairautta. Ja sehän tämän blogin pitäjää vaivaa. Ahneus on toinen sairaus. Ja/Tai ylensyöminen. Eilen nimittäin syötiin Mäyrän kanssa niin paljon, että napa ruskaa. Ei varmaan pysty tänään vielä syömään mitään. Jos Mäyrän kalorilaskennat piti paikkansa niin varmaan parempikin ettei söis yhtään mitään nyt vähään aikaan. Elämään jäivät sanat: "Hitto Tuomo kun sun kanssa tulee aina syötyä niin hitosti..." Älä muuta sano.

Leireillä on tullut käytyä. Kuortane på svenska ja Pajulahti enimmäkseen suomeksi. Ihan hyviä leirejä, hyvä meininki ja hyvät muonat. Kai sieltä aina jotain jää käteen...tai tarttuu mukaan...tai jotain. Kuortaneelta tarttu mukaan 1kg painoa. Vaikea uskoa, kun kolmeen päivään tuli juostua 63km. Mutta haetaanko Tommy vielä neljännet lautaselliset pikkulättyjä?

Jos jostain ei tartu mitään mukaan, niin se on varmaan eräät nimeltämainitsemattoman kurssin luennot. Aamuluennot nimenomaan. Tosin kai ne samaa sontaa olis, vaikka pidettäis iltapäivälläkin. Nyt on niin monta erilaista kurssia menossa 'koulussa' (toivottavasti ex-dekaani ei nyt tule kuristamaan kun käytin yliopistosta koulu-nimitystä), että tuntuu ihan siltä kuin opiskelisi oikeasti. Tällä viikolla kävin kolmena päivänä paikalla. Se alkaa olla vähän siinä limiiteillä jo - ei juuri useammin voi käydä ettei vedä itteään ihan tukkoon. Täytyy siis olla tarkkana vielä kun eletään näin pimeää vuodenaikaa. Sekin pimeys helpottuu sitten kun pääsee vähän syksyn aikaisempia leirikohteita etelämpään leirille, ihan eteläiselle pallonpuoliskolle asti. Mutta sitä ennen on vielä ohjelmassa vaikka mitä. Yritetään pysyä kartalla. Ja hengissä. Ja alle 75kilon painossa. Ja ehjänä. Ja moro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti