tiistai 8. helmikuuta 2011

Oi lumi lumi

Viikon aikana on tapahtunut seuraavia asioita:
- hallikilpailukausi avattu
- käyty luennoilla
- satanut lunta
- syöty ja nukuttu

Näistä ensimmäisen kohdan osalta todettakoon, että tulos oli 1.50,80, joka on kolmanneksi kovin kellotus allekirjoittaneelta koskaan missään ulkona tahi sisällä. Tarkemmin sanoen se on siis sisäratojen ennätys. Vaikkei ennätyksiä oikein voi olla kuin yksi, joten ei se mikään oikea ennätys ole. Aivan hyvä kilpailukauden avaus kuitenkin. Ruotsalaisilta tuli juoksussa pataan, vaikka toinen niistä on ihan pelkkä sprintteri (100m alle 11s) ja toinen oli ainakin ihan lammas Barcelonan EM-kisoissa (karsiutu, juoksi pehmeästi ja kellotti 1.55). Ei voi muita johtopäätöksiä oikein vetää, kuin ettei tässä itsekään niin kovin iskussa sitten voi olla! Onneksi samoista jätkistä (siis Rohlen & Asplund) ja vieläpä sinivalkoisissa myös edelle ehtineestä TommyG:stä saa vääntää revanssia Botnia Gamesissa viikon päästä tiistaina. Soppaan lisättäneen vielä ainakin kolmas ruotsalainen (Joni Jaako), vaikka se on oikeastaan melkein suomalainen. Tai ruotsinsuomenruotsalainen ehkä. Puhuukin ihan selvää suom...lappia.

Koska luennoista ei ole mitään ihmeellisempää kerrottavaa (paitsi se, että tältä viikolta peruttiin pari luentoa, jihuu!), niin mutistakoon vielä maaottelusta sen verran, että ruotsalaiset vaihtoivat äijiä niin paljon kuin ikinä kerkesivät. Yhtäkkiä siellä ei kasilla ollutkaan Wallden vaan Asplund. Mitä se semmonen on? Kysyn vaan. Ne osaa kyllä ton taktisen pelailun näissä asioissa. Todennäkösesti vielä Botnia Gamesiinkin tulevat nimet vaihtuu ainakin kolmesti ennen ensi viikkoa, vaikkei mikään maaottelu olekaan kyseessä, joten todennäköistä ei ole kuin se että me Tommyn kanssa juostaan siellä. Mehän on muuten innostuttu yhteistreeneistä niin paljon, että vedettiin tänään tonneja myllyssä yhessä. Tommy veti 6kpl ja mä vedin 4kpl. Alkuverryttelyn aikana siellä vielä kiersi rataa joku pulkarian sunnuntaikävelymaajoukkue (pahoitteluni, jos kyseessä olikin aserpaitsani eikä pulkaaria), mutta ne satakiloiset jässikät saatiin onneksi sivuun ykkös-, kakkos- ja kolmosradoilta (miehittivät siis kaikki kerralla rinnakkain, luonnollisesti) ennen kuin vedot lyötiin käyntiin! Mainittakoon vielä, että itse en viipynyt yhdessäkään vedossa yli 3minuuttia (ja tarkkaan ottaen vain yhdessä yli 2.50), mutta Tommy se sen sijaan lompsotteli ekassa vedossaan lähes sekunnin verran yli 3minuutin. Huhhui sitä hölkkäilijää!

Nyt kun tuota luntakin vihdoin saatiin tänne etelään, niin ... siis hetkinen, olihan sitä täällä jo puoli metriä ennestäänkin?! No, kuitenkin, nyt kun on taas hetken aikaa nilkkaan asti lunta, niin on vallan paikallaan käydä välillä hallissa, välillä taas syödä viinirypäleitä sohvalla ja pohtia kevään leirejä. Toivottavasti niihin tulee selvyyttä lähitulevaisuudessa, sillä muuten voi olla että joutuu lähtemään leirille ennen kuin edes tietää mihin on menossa! Ensi viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti