keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Lukuja Portugalista

Koska jutut on nyt niin kovin vähissä, niin koitetaan lukujen avulla kertoa jotain kuulumisia:

101,5 - viime viikon juoksukilometrit. Siinä on kieltämättä tarkistuslaskemisen ja -mittauksen paikka, kun on noinkin kinttaalla. Laskemisesta oon kyllä varma, mutta mittauspuolesta ois varmuus vasta jos Mäyrä sen pystyis vahvistamaan. Todennäkösesti puolet treeneistä on "hylättyjä", joten ei tosta jää kuin ehkä 60km jäljelle. Hyvä sekin.

10,96 - toistaiseksi tämän kevään korkein mitattu laktaattilukema (mmol) allekirjoittaneella. No, ei niitä ihan joka hetki ole mitattu, joten ei näistä tiedä. Viikon päästä ollaan ainakin ihan eri lukemissa, jos vaan laitetaan verta liuskaan treeneissä.

2*4 - viimeisen viikon aikana tehtyjen ratatreenien toistomäärä. Lauantaina toistot oli kierroksen mittaisia, eilen puolikkaita. Ihan liukasta luikua, mutta ei niistä nyt vielä kirjaa saati elokuvaa ole tulossa.

20 - tavoitteena oleva päivittäinen sivumäärä tenttikirjasta.

20,5 - tänään luettujen sivujen määrä. Kieltämättä on myönnettävä, että keskimäärin oon nyt jäljessä tavoitteesta. Ehkä se korjautuu, kun kerää näitä +0,5 päiviä tarpeeksi.

21 - ehkä huominen sivumäärä? Toisaalta myös sekuntia/100m viime viikon VK:ssa, jonka mitta oli ihan just tasan 8,134km eikä senttiäkään mihinkään suuntaan.

5 - päivät joina on satanut tähän mennessä. Yhteensä 11:stä siis. Aika paljon, mutta niillä mennään mitä on.

24/25/31 - ensi tiistaille luvattuja lämpötilalukemia eri ennusteista. Kunhan ei oo 14 ja sadetta; luvassa on 10*150m. Ps. myötätuulta ei välttämättä katsota pahalla!

19 - jäljelläolevien leiripäivien määrä. Siinä ajassa pitäisi hioa kisakunto sellaiseen terään, että voi alkaa sovittelemaan numerolappua rinnuksiin.

68,7 - kuulemma Mäyrän massa tällä hetkellä kilogrammoina. Omasta massasta ei niinkään ole juuri nyt tietoa. Täytynee käydä huomenna aamupunnituksessa apteekissa.

44 - maanantaina ostamieni vapaa-ajan kenkien koko. Aivan varmasti pienin kengänkoko, mitä olen ostanut vuosikausiin. Siis numeraalisesti, ihan jalkaan sopivat nääkin on. Tai siis jalka on kenkään sopiva.

7 - peräkkäisten juoksemieni SM-maastojen määrä. Se on toisaalta myös kaikki yhteensä. Nyt tulee tauko, sillä leiri tosiaan jatkuu vielä viikon verran maastojen ylikin. Ensimmäinen kisa Suomessa (melkein Venäjällä) lieneekin 28.5. Kataja Games Joensuussa ja matkana 1500m.

1.38 - koneen akun kesto vielä. Aika hyvin, kun pari erää on Suomi-Tsekkiä seurattuna venäjänkielisestä nettilähetyksestä. Telkkarista tulee lisäksi potkupalloa, joten vähän sekaisinhan tässä menee. Nyt siellä tulee joku Edu kentälle. Tarkoittaako se siis sitä että Komarovin (puinen) käsi ei kestäkään pelaamista ja se otetaan vaihtoon? Mistä lähtien Manchester United on muuten pelannut jääkiekon MM:ssä? Vakavampi kysymys onkin että voiko niin ManUlaista ollakaan kuin Scholes ja Giggs. Ei voi.

Jaha. Nyt tais kaimapoika Ruutu antaa Jagrille vauhtia vähän selän puolelta. Se on poika penaltti. Seurataas nyt vähän vielä urheilua kahdelta ruudulta ja sitten iltapalalle ja nukkumaan. Jatketaan ensi viikolla ja otetaan kehiin myös SM-maastojen tippaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti