sunnuntai 7. elokuuta 2011

Tippaustulokset

Tippauksessa viimeinen päivä ja erityisesti viimeinen kohde tiedettiin ratkaisevaksi, mutta kyllä silti voittomarginaali hieman yllättää. Pansio viritti kirin kuin IK Falkenin juoksijat tonnivitosella, joten ei siinä nyt kukaan ehtinyt mukaan. Tuloksia voi alla olevasta taulukosta tulkita itse kukin, mutta poimittakoon joitain huomioita. Nummelan perheen tippausvaltikan otti itselleen ÄndY, eikä tuolla Hankisääsken rivillä kovin montaa muutenkaan jäänyt taakse. Erikssoneista tällä kertaa parempi oli Sandra, joskin on huomattava että HeidiE:n savumerkit jäivät tälläkin kertaa matkalle... Narde napautti loppukirillään pisteen eron koutsi Tohoon, mutta Late ja Zenitha eivät saaneet toisistaan selvyyttä. Kenties tuoreessa valmennussuhteessa ei viitsi heti toista tipata maanrakoon. Kysymys kuuluukin, aikooko Late käyttää tätä selityksenä, ettei muka tipannut täysillä ja voitto meni ohi sen vuoksi? Todennäköisesti, mutta sen miehen juttuja ei muutenkaan kannata ottaa kauhean tosissaan.

Vahvoista tippausnimistä voidaan poimia ainakin keskikastiin juuttuneet AnneS, JugiM sekä LaTupartio. Tämä tekikin tilaa kärkeen, jossa Pansion ja Jujupanderin lisäksi melko tuoreita tippausnimiä ovat myös Jimmy, KKKJ sekä etenkin Diari. Loppujen lopuksi voidaan siis todeta, että vanhoista tippausparroista ainoastaan ÄndY oli lähelläkään omaa timanttista tippaustasoa, mutta tippauskynä painoi loppumetreillä hieman liikaa kuitenkin.

Jumbotaistelusta voisi kirjoittaa vaikka kirjan, mutta Hell:n taktikointi tuotti tulosta, sillä laku lähtee Raisioon ja siitä tippaustoimisto kiittää, sillä postituskulut Keniaan Säipän luo olisivat olleet huomattavasti suuremmat.

Bonuskohde nro80 oli äärimmäisen ratkaiseva ja siinä eivät oikeaan osuneet kuin Pansio ja Hannes. Plussapiste sieltä oli molemmille arvokas, sillä keskimääräiset miinukset olivat noin 3-4pistettä kyseisestä kohteesta. Suurimmat miinukset keräsivät Hankisääski, ArttuO sekä - kuinkas muuten - Säippä ja Hell. Kaikille näille kirjattiin 6miinuspistettä tästä yhdestä kohteesta.

Tässä vielä koko tuloslista, tippaamisiin!


1. Pansio 44p
2. Jujupanderi 41p
3. Jimmy 40p
4. KKKJ, ÄndY, Diari 39p
7. Sandra, AP, Matias, Narde 37p
11. Toho, EspoonBorza 36p
13. Hannes 35p
14. ärrrä, Heidi, Bruni, AnneS, JugiM 34p
19. Late, LaTupartio, Zenitha, Kerla, e 33p
24. Hannele, Suni, sBee, Mäyrä 32p
28. Robin, ArttuO, Anonyymi 31p
31. Hankisääski, Toomio, RicHARD 30p
- - - rupusakki - - -
34. OttoK 23p
35. Säippä 22p
36. Hell 21p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti