keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Opiskelua

Ylimenokauden kunniaksi starttasin sunnuntaina 100metrille Kirkkonummen avoimissa mestaruuskisoissa. Ajoista ei kyllä juuri kannata puhua. Ja nimenomaan ajoista, sillä en ollut ensimmäiseen suoritukseen tyytyväinen, joten juoksin heti seuraavassa erässä uudelleen. Se olikin veteraanien erä ja samalle starttiviivalle kyyristyi...hmm, tai siis oli jo valmiiksi kyyryssä, mutta 'asettui'...mm. eräs vanhempi mieshenkilö, joka kertoi vuosien saatossa selättäneensä syövän, menettäneensä toisen munuaisen jne. Miehellä oli myös nitrot maalissa odottamassa. Kaikesta tästä huolimatta kyseinen heppu oli eräällä tapaa erän ennakkosuosikki - olihan hänen satasen ennätyksensä 11,2h! Tällä kertaa ennakkosuosikki joutui taipumaan, mutta yllätyksethän kuuluvat urheiluun. Molemmat erät muuten voitti muuan Espoon Borza, joka siis on nyt Kirkkonummen mestari 100m:llä. Repikää siitä.

Opiskelut ovat myös pyörähtäneet käyntiin ja erittäin rikosoikeuspainotteisesti. Lyhyenä tiivistelmänä voin kertoa oppineeni ainakin sen, että jos löytää jostain avaruuslentäjän, on hänet palautettava mitä pikimmiten. Tätä asiaa varten on luonnollisesti myös laki: Laki avaruuslentäjien pelastamisesta ja palauttamisesta sekä avaruusesineiden palauttamisesta. Ei mikään ihan turha juttu. Laissa ei kerrota mihin ne avaruuslentäjät, joita vastaan kävelee, tulee palauttaa, mutta palautettava on - ei mutinoita.

Opinnoissahan mukavinta on tietenkin lukeminen. Ja sitähän onneksi riittää. Aina ei lukeminen maistu, mutta kaiken voi korjata h*lvetinmoisella loppukirillä. Loppukiriä tarvitaan varmasti muutaman viikon päästä, kun tentti lähestyy. Niin leppoisaan tahtiin on sivuja nyt tullut käänneltyä... Kuitenkin tähän väliin voidaan ottaa poimintana Dan Fränden oivallisesta oppikirjasta Yleinen rikosoikeus pieni pätkä: "Samalla on kysyttävä, miksi valtio rikoksen tapahtumisen varalta uhkaa rangaistuksella eikä vähemmän vakavilla toimenpitellä, esimerkiksi hiljaisella minuutilla TV-uutisissa."
Ja vaikkei Mr.Frände varmaankaan kuulu blogini lukijoihin, niin haluan hänelle tässä lähettää terveisiä, että hiljainen minuutti TV-uutisissa ei joillekin (lue: Heidille) tuntuisi juuri missään... Seuraavaan painokseen voisikin muuttaa tähän kohtaan ehdotuksen esimerkiksi ylimääräisen mainoskatkon lisäämisestä Good Wifen tai Täydellisten naisten loppupuolelle. Se tepsisi huomattavasti paremmin. Kiitos jo etukäteen. Ja nyt ruotsin tunnille...

9 kommenttia:

 1. taidatkin olla pikajuoksija sillä 12,07x4 = 48:28 mutta sulla menee yli sekunnin kauemmin !

  -kestokoutsi-

  VastaaPoista
 2. hehe. ihan totta. ja siinä telineistä noususta ei mee ku rapiasti sekunti. eikös se niin mee, että kun on päässyt telineistä ensin pystyyn, niin saa vasta alkaa kiihdyttämään?

  VastaaPoista
 3. Du skulle ha kunnat avsluta första stycket med "It rokot he!". Det skulle ha passat perfekt! ;)

  VastaaPoista
 4. Fan! Det e sant! ;D Men kanske nästa gång...om jag bara minns.

  VastaaPoista
 5. Hah. Tervetuloa 13 sekunnin kerhoon. Olisit jäänyt telineisiin mua ja Tapsaa vastaan.

  VastaaPoista
 6. No en nyt sentään sua vastaan. Varmemmaks vakuudeks pistin kahteen otteeseen sun enkan alle. Teiän kannattaa Tapsan kanssa alkaa harjottelemaan et pääsette pois 2min kerhosta kasilla!! ;)

  VastaaPoista
 7. Kröhöm... Montakos kertaa ite juoksit kesän aikana alle 1.50?

  VastaaPoista
 8. haha, tuomo oot paras ja ihku ;)

  -maria

  VastaaPoista