tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ilmastonmuutos

Nyt se ilmastonmuutos varmaan iski. Maisemat on kuin elokuvissa aina Aspenissa. Lunta tuli eilen ja sekös riemastuttaa; saahan Walmartista liukureita ja no, ylipäätään ihan kaikkea muutakin. Eilisellä aamulenkillä ei liukureilla vedetty vaan painettiin vastatuuleen samalla kun lunta räppäs naamaan niin ettei eteensä nähny. Nyt on kuitenkin valmennuspors...korjaan, valmennusporras käynyt tarkastamassa meille sulan hiekkatien pätkän ja vieläpä mitannu sen metric systemsiin -asennetulla auton mittarilla, joten parin tunnin päästä lähetään tempomaan kovaa.

Sunnuntain maisemia:


Yliopiston ruokalakin on taas auki viimeviikkoisen Spring Breakin jäljiltä ja jälkiruoat erityisesti on kyllä aika hurjaa tavaraa. Huhhuh mitä tuulihattuja eilen vedettiin jätskillä ja niin mahtavalla suklaakastikkeella että vaan jenkeissä voi olla. Leirin aluksi siis paheksuttiin kaikkea moskaa mitä paikalliset vetää, mutta eilen kun herrat Sand-less ja Grand-lund kantoivat hampurilaiset pöytään lounaalla, niin jouduttiin toteamaan ettei olla juuri pekkaa pahempia! Tosin tapahtuma voidaan selittää lumentulon tai sairastumisten aiheuttamalla hajotuksella, joten pääasiassa pidetään kiinni puolen kilon alkusalaatti -linjasta jne.

Maanantaina hotellihuoneen ovelta:


Tänään otettiin riski ja laitettiin auto parkkiin sellaiseen ruutuun, johon saa parkkeerata vain yliopiston tunnuksilla varustetut autot. Tai jotain. Puoli tuntia syömässä ja lappu tuulilasissa takaisintullessa! Kyseessä oli kuitenkin "warning only" ja valitusohjeetkin löytyi kääntöpuolelta. Kolmesta tollaisestakin tosin voi auto lähteä hinaamalla pois, joten kai sitä täytyy vähän tarkkana olla. Tosin voisihan sitä yrittää kumota tuon ainokaisen varoituksenkin valittamalla - eihän se siitä huonompaan voi kääntyä (reformatio in pejus?) ?!

Tällä kertaa saatiin teksti pakettiin ihan tiistain puolella jopa Suomen aikaa. Täällä sitä mennään vasta iltapäivää, joten aikaerolla pystyy selittämään vähän yhtä sun toista. Jos ens viikolla ollaan vielä hengissä ja jalat roikkuu mukana niin aletaan olla voiton puolella leiristä ainakin. Nyt on tosin sisäsyrjällä puolen jalkaterän kokonen hiertymä, jota täytyy tarkkailla. Ja kun meikäläisen jalkaterästä on kyse, niin helvetin isohan se sellanen puol jalkaterää jo on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti