maanantai 26. joulukuuta 2011

Kyä se hengissä onTerveisiä taas kerran täältä Etelä-Afrikan Potchefstroomista. Saavuttiin perille viime tiistaina ja on tässä jotain hölkkää yms käyty läiskimässä päivien ratoksi. Lisäksi on syöty ja nukuttu hyvin, yritetty sopeutua lämpöön ja luonnollisesti otettu kunnon joulupunoitus hartioille ja naamalle lauantaisessa yhteistreenissä. Harjoituksen pohjana oli parikin erilaista tonnisettiä, vauhtileikittely ja yhdet kiihtyvät, mutta kyllä siitä sellainen salaatti saatiin aikaan että irvistyksiä ja pahaa oloa oli vähän yhdellä sun toisella. Mainittakoon, että eihän se ole vauhtileikittely eikä mikään, jos siinä ei vedä lopuksi tonnia nurmiradalla 2.30,1. Ai kukako on niin höyrypää, että tollasen veti? Tietenkin Manuel Olmedon look-a-like eli "Ulvilan Coe".

Kävin viime viikolla myös hankkimassa jäsenyyden kuntosalille täällä, sillä korvaavien kiehtova maailma ei luonnollisesti päästä otteestaan. Rekisteröityminen ei ollut juurikaan helpompi prosessi kuin aiemmin - tällä kertaa kysymykset hengenahdistuksista ja pistoksista rinnassa esitettiin henkilökohtaisesti (aiemmin siis lomakkeen täyttäminen riitti). Ehkä se on vain ja ainoastaan siksi, ettei sinne kukaan Nabba mene heittelemään niitä rasteja että kaikki perussairaudet näyttää olevan käynnissä ja osa niistä vähän harvinaisemmistakin...

Päivät rullaa aika vauhdikkaasti eteenpäin, joten pikkuhiljaa täytyy löytyä harjoituksista hieman tehojakin, ettei mene koko leiri hölkkäilyksi, korvaavaksi ja jumppailuksi. No, tänään illalla onkin jo hieman nopeampaa juoksua ja aivan mitättömillä palautuksilla, joten katsotaan miten jalat liikkuu ja henki kulkee. Jos ei viimeisen vedon jälkeen pyöri nurmikolla kuin herrat Oravakangas ja Rotkirch lauantaina, niin eihän se ole edes mikään harjoitus?!

Lopuksi vielä mainostetaan jouluyönä kaiken kansan ihmeteltäväksi tuotuja nettisivuja: Tiina ja Mari - akat patjalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti