keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Ravia pojjaat

Päivät vilistää eteenpäin sellaista tahtia ettei tiedä mitenpäin olis. Tänään saatiin mestoille hamppilääkäri Ylikiimingistä ja huomenna paikalle tepastelee "Pohjanmaan profeetta" (nimitys by Juoksija-lehti joskus). Sitten pistetäänkin pojat ruotuun ja alkaa sellainen kuri ja järjestys ettei ihan mikä tahansa monkey business enää vetele! Joskus treeniin lähtiessä voi olla nimittäin ihan näinkin vallatonta meininkiä:Ja kyllä. Onhan ne nyt tietenkin 3D-lasit, jotka "Kou"lla on päässä. Kuka nyt ylipäätään lähtee treeneihin ilman 3D-laseja?

Tänään vedettiin melko suurella osanotolla vauhtikestävyystreeniä ja vauhditkin sopivat yhteen melko hyvin, joten saatiin hyvää muussia survottua. Jossain vaiheessa eräs nimeltä mainitsematon Kou valitteli tosin, että jalat on kuin lyijyä ja vähän myöhemmin ettei energia oikein tahdo riittää. Kyllä tässä täytyy viisaita päitä lyödä yhteen, että saadaan selville miten on mahdollista ettei jäätelöllä ja pirtelöllä (siis lounaaksi) jaksa potkia kolmea varttia pidempään VeeKoota. "Se on mysteeri" sano yks pikajuoksija kerran, mutta se on ihan toinen tarina.

Treeniin osallistuneita ei viitsi tässä tarkemmin eritellä, sillä lopussa olevan kuva-arvoituksen ratkaiseminen helpottuu muuten kohtuuttomasti. Kulku oli kai aika vaihtelevaa, pääasiassa vähintäänkin kohtuullista - omalta kohdalta jopa hyvää. Lipsahtihan 8km nurmikentän kilsan rinkiä kiertäen 3.36/km vauhtia. Laktaattimittari vislasi 5,5mmol tauluun, joten oikealla alueella pysyttiin, mutta hammasrivistö (kuulemma) vilkkui kokonaisena jo hieman ennen seiskan paalua... Kieltämättä taisin keventää Koun taakkaa ottamalla osan lyijyistä omiin reisiin ja pohkeisiin hetikohta kutosen jälkeen. Aika makoisasti sai siis kärsiä tänään, mutta loppu hyvin kaikki hyvin, kun vatsakaan ei (mulle) pitkähköstä VK:sta huudellut ylimääräisiä.

Seuraavana vuorossa on pari kevyempää päivää ja uudenvuoden aattona luvassa on tonneja. Se on varmaan jo uuden tekstin aika siinä vaiheessa kun vuosi on saatu vaihdettua. Nyt onkin muuten kolmas kerta peräkkäin kun vuotta vaihdetaan täälläpäin maailmaa - joskin vuosi sitten vaihto tapahtui vähän niinkuin itsestään silmäluomet kiinni. Kohta painuu tältä päivältä silmäluomet pupillin eteen, sillä joku sanoi jotain aamulenkistä klo 7.00. Hulluutta.

Lopuksi vielä se kuva-arvoitus. Ketä on tässä letkassa?

6 kommenttia:

 1. Granlund-Oravakangas-Sundell-Salonen-Ukonmaanaho-Finnholm?

  T: Lex

  VastaaPoista
 2. väärin-oikein-oikein-oikein-väärin-oikein

  VastaaPoista
 3. Viides mies on aivan liian laiha ollakseen Ukko.

  -Toho

  VastaaPoista
 4. Erittäin hyvin sanottu siellä perällä.

  VastaaPoista
 5. väärien tilalle Rotkirch ja Borgmästars...

  VastaaPoista