maanantai 8. helmikuuta 2010

Turistaan nyt jotain

Onpa mennyt taas hetki edellisestä päivityksestä. Voi hetkihetki ja hetken retki. Runoilut sikseen. Ei tässä oikeesti tarvis mitään blogia alkaa rustaamaan. Tenttiinhän tässä tarvis lukea, tana. Tenttiin valmistautuminen on vähän kuin kasia juoksis: loppukiri on tärkein. Voittaminen on kylläkin puoli ruokaa, niin kuin sanonta sanoo, joten sekin on tässä(kin) tärkeää.

Torstaina on siis edessä valtiosääntöoikeuden tentti. Lauantaina on takana hallikauden avauskilpailu. Keskiviikkona on takana ensimmäinen visiitti 'koululle' pariin kuukauteen. Lauantaina on edessä seuraava startti hallikauden osalta. Yrittäkääpä noitten selostusten jälkeen pysyä mukana, mitä täällä tapahtuu, HÄH!

Ei mulla tässä sen kummempia ole kerrottavana. Tai voin kertoa lauantain kisasta lyhyesti. Ei ollu jänistä. Tosin aina kun Juntunen on mukana, niin se on vähän ku ois jänis. Kävin itekin kärjessä. Kurre avas pelin noin parisataa ennen maalia. Iskeydyin perään. Yritin haastaa lopussa. Pääsin 9 sadasosan päähän. Kisa oli hyvä, aika ei mikään erikoinen. Siinähän se pähkinänkuoressa.

Tänään kävin Esport Arenalla, missä näköjään teen tällä hetkellä melkein kaikki treenit. Ja sitten kävin hieronnassa. Sinne menin junalla. Esport Arenalle en menny junalla - ei sinne pääse semmosella. Junalla takasinpäin tullessa, siis hieronnasta, en voinu ostaa matkalippua. Ei ne laitteet toiminu. Ohjeet käskee menemään "toiseen eteiseen", jos ei matkakortinlukija toimi. Menin. Ei toiminu sielläkään. Kukaanmissäänmilloinkaan ei käskeny mennä kolmanteen eteiseen. Siellä ois voinut toimia. Kuka tietää. Tai ei siellä kyllä mikään ois toiminu. Valtion rautatiet ei toimi. Menomatkallakin - siis edelleen sinne hierontaan, koska Esport Arenalle ei voi mennä junalla, urpot - tsukutsuku pysähty Huopalahteen 10 minuutiksi teknisen vian takia. Just joo. Röökitauko se varmaan kuitenkin oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti