keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Jopahan pomppas

Hyvin tiivis alkukuukausi blogin osalta kostautui blogiylikuntona. Vaarallinen tila. En suosittele kenellekään. Toinen syy tähän hiljaisuuteen on, että olen kunnioittanut Mimmin ja Mäyrän blogihiljaisuutta. Vähän niinkuin tukilakkoa tässä pitänyt. Mutta nyt ollaan taas tien päällä.

Ei täältä Portugalista kummoista kerrottavaa ole. Ihan hyvin rullaa. Aika rauhallistakin on kyllä. Tässä yhteydessä voisikin kiittää niitä kaikkia, jotka ovat ystävällisesti jääneet kotimaahan odottelemaan, jotta meillä olisi täällä paremmin tilaa pyöriä puntilla ja muuta sellaista. Aurinkohan täällä paistaa, mutta älkää te siitä huoliko, sillä kyllä oma maa on mansikka ja muu maa mustikka. Hyvä mustikka onkin, nam nam.

Jokaiseen hyvään blogipäivitykseen kuuluu tarina uimahallilta. Tällä kertaa siis Santo Antonion uimahallilta. Ai että. Siellä sitä polskuttelin vesijuoksua viime viikolla ja muutaman radan päässä oli joku mammajumppa menossa. Niillä oli siellä radan päässä tietysti kyltti, että rata on varattu ja sillä lailla. Kattelin sitten sieltä sivusta, että siinä lapussahan sanotaan "Horoginastica". Se on kyllä suoraan sanottu, ei oo turhia kierrelty. Horovesijumppa menossa siis. En mennyt mukaan, kiitos kysymästä. Poislähtiessäni tosin huomasin, että tarkkaan ottaen siinä luki "Hidroginastica"... No, kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti