torstai 29. huhtikuuta 2010

Luun koppu

Päivitys päivitys, mistäs senkin tekis…mietin taas kerran. Täällä on tullut puuhailtua viime aikoina vähän sitä sun tätä, enimmäkseen sitä. Lämpösiä kelejä on ainakin pidelly - ei voi siitä sinänsä moittia.

Sevillassa tuli käytyä. Neljäs visiitti kyseisessä cityssä ja oli varmaan ensimmäinen kerta kun lämpötila oli alle kolmenkympin siellä. Se on kyllä yks sauna koko kaupunki.

Henkilökohtainen opintosuunnitelma elikkäs kavereiden, kröhöm, kesken 'hops' tuli takaisin bumerangina. Vai saako tota sanontaa käyttää jos se kuitenkin hyväksyttiin? Eli läpihän se meni kuin joukaisen lyönti kakkosluukusta. Siinäpä teille vähän kansallispelin termistöä - tässä kun kausikin kohta lähestyy. Vielä mulla on selvittämättä että johtuuko aikaerosta vai mistä, mutta tuntuu että tippaus-ändyllä on pahasti väärässä sen laskut pesiskauden avaukseen?!? Kesän kohokohdasta se puhuu ja laskee päiviä jonkun turneen alkuun. Täytyy joka tapauksessa kysyä josko se lähtis kattomaan jotain tahkon matsia. Vaikka Tahko-KPL??

Nyt taidettiin karata aiheesta ja kerralla mentiinkin ihan metsään saakka. Hops:n yhteydessä tuli nimittäin myös kommentti, jonka mukaan opintosuunnitelman mukainen tahti on mahdollinen, mutta vaatii rivakkaa opiskelua… tai jotain sellaista. Kenenköhän suunnitelmaa siellä on luettu? Mun suunnitelmassa paukkuu kyllä kaikki opintojen pituudelle asetetut rajat. Myös ne kuuluisat hyvän maun rajat on koetuksella.

Kyllä sitä siinä on jo teille kuulumisia. Pitkälle miehelle vois pistää teneriffalle vielä terveisiä, että tampereen sokeat virkkaajat on luvannu sponsoroida ne, heikkojen taloussuhdanteiden vuoksi vielä puuttuvat, pistekirjotusversiot näistä teksteistä, jos 220cm ylittyy kesän aikana. Joten ei muuta kun pitkiä palautuksia vaan hyppyjen välillä siellä tenerihvalla! Palautuksista kerrottakoon loppuun vielä sellainen tarina, että viime viikolla kuulin ensimmäistä kertaa helsingin päärynän eli M.Lahtion sanovan että "tässä treenissä on liian pitkät palautukset"… Kerta se on ainoakin ja myönnettäköön, että pitkäthän ne palautukset oli - mutta että noin pitkät? Joku roti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti