keskiviikko 23. marraskuuta 2011

YB-uutisista, hyvää iltaa

Aiheitamme tänään:

*Salosen sauvat unohtuivat - treeni oli vaarassa

*Syövätkö SFI:n juoksijat yliopistoruokalat konkurssiin?

*Haagan Hackett rikkoi ennätyksen

*Loppukevennys: Kotimajoitukset käyvät kovaa kilpailua asiakkaista Helsingissä

***************

Hyvää iltaa.

Aloitamme tänään lähetyksen kertomalla kardinaalitason munauksesta, joka meinasi aiheuttaa jopa harjoituksen väliin jäämisen lauantaina Suomen maaseudulla, tarkemmin Vantaan Hakunilassa. Sauvakävelijänä kannuksensa kerännyt T.Salonen lähti kyytimiehen roolissa Hakunilaan seuraamaan sankan osallistujajoukon kerännyttä testijuoksua aikomuksenaan heittää pari rinkiä pururataa sauvojen kera sillä välin kun kilpahevoset verryttelevät maantiesuoritukseensa. Vasta Vantaalle saavuttuaan tämä sauvakävelyn suurlupaus huomasi itse sauvojen unohtuneen Helsingin sydämeen - Pohjois-Haagaan. Hammasta purren harjoitus kuitenkin vietiin läpi ilman sauvoja, mutta arvoitukseksi jää, miten tämä tulee vaikuttamaan ensi kauden sauvakävelyn maailmancuppiin valmistautumiseen. Salosen omat kommentit eivät ole painokelpoisia.

Tänään keskiviikkona toimittajamme oli paikalla, kun eräs SFI/SUL/NÅID/EsboIF/VSUA -tunnuksiin liitettävä RR-niminen juoksija lapioi ruokaa pohjattomaan vatsalaukuksikin kutsuttuun sammioonsa. Toimittajan ihmetellessä annoksen suuruutta kävi ilmi, ettei kyseisellä suursyöpöllä (nimitys sallittakoon) ollut hajuakaan, että ruoan määrän suhteen oli ollut tietty rajoitus - siis 1kauhallinen/annos. Tämähän ei ollut ensimmäinen kerta, kun länsirannikolta lähdetään ryöstöretkelle tyhjentämään Helsingin opiskelijaruokaloita, sillä toimittajamme kauhulla muisteli kertaa, kun nimettöminä pysyttelevät MB ja NS hyökkäsivät Porthaniaan kesäkuun alussa vuonna 2008 ja vetivät myös yhden annoksen hinnalla kerralla nassuun kolmen humanistin viikon ruoka-annokset. Nälkäisiä poikia Pohjanmaalta.

Mainoskatko: Runner's High:n talvijuoksusarjan 2.osakilpailu Pirkkolassa torstaina 24.11.
Jatkuu...

Tänään illalla nähtiin myös ennätyssuoritus Pirkkolan uimapyhätössä, kun Haagan Hackettinakin tunnettu Espoon Borza kokeili kiihtyvässä uintipätkässä omaa räpiköintikestävyyttään. Varsin rauhallisella alkuvauhdilla matkaan lähtenyt, silminnähden laihtunut Hackett, pystyikin lopulta jysäyttämään taululle 700metrin vapaauinnissa lukemat 11.45. Kyseessä on miehen oma ennätys ja tulos alittaa myös tulosrajan Mäyrän ja Borzan välillä käytäviin erittäin leikkimielisiin kilvoitteluihin. Lisättäköön, että Hackett-lempinimi on syntynyt T.Grannabban toimesta ja sillä viitattaneenkin juuri tuohon jälkimmäiseen kuvaan.

Loppukevennyksenä menemme tutustumaan Helsingissä riehuvaan kovaan kilpailuun ns. kotimajoitusmarkkinoilla. Nimittäin jo pitkään alalla valtikkaa pitänyt B&B Sturenkadun Mäyrä on nyt ajautunut laskusuhdanteeseen, kun markkinoille on tunkeutunut Pohjois-Haagan BBB (Bed, Breakfast & Borza). Kilpailu onkin äitynyt vallan hurjaksi, kun samat asiakkaat ovat vaihdelleet majoituspaikkaa vähän väliä. Mahdollista fuusiota asian ratkaisuksi väläyttänyt Pohjois-Haagan BBB:n toimitusjohtaja E.Borza oli kuitenkin tyytyväinen siihen, että kysyntää on riittänyt kovasta, joskin rehdiksikin mainostamastaan, kilpailusta huolimatta. B&B Sturenkadun Mäyrän toimitusjohtaja Mäyrä Mäyrämäki tavoitettiin Etelä-Afrikan leiriltään, mutta hedelmien ja vihannesten punnitusten kanssa puuhastellut mäyräeläin ei ehtinyt asiaa sen kummemmin kommentoimaan. Sen sijaan Sturenkadun Mäyrän kodinhengetär Mimmi Mömmiäinen viittasi facebook-statuksessaan siihen, että Sturenkadun Mäyrän uusia myyntivaltteja ovat mm. juuri vaihdetut puhtaat lakanat sekä mahdollisuus päästä emännän viereen nukkumaan. Siksi suoria vihjaukset tyhjästä parisängyn puoliskosta toimituksemme tavoittamien statuksennäkijöiden mielestä olivat.

Päätämme lähetyksen täältä tähän. Hyvää yötä.

3 kommenttia:

 1. Lisättäköön, että aidon ja alkuperäisen B&B Sturenkadun johtoasema markkinoilla perustuu keskeiseen sijaintiin mm. Linnanmäen huvipuiston välittömässä läheisyydessä. Majatalopalveluiden lisäksi tarjoamme korkealaatuisia iltapalapalveluita sekä fysioterapiapalveluita. Mitä tulee tyhjään parisängynpuolikkaaseen, todettakoon, että asiakkaiden viihtyminen on aina ollut johtoajatuksemme.

  B&B Sturenkatu esittää täten julkisen anteeksipyynnön entiselle kanta-asiakkaallemme Kaimaanille, ja toivoo, että naapurista kantautuneet öiset äänet eivät ole saanet häntä kokonaan hylkäämään pitkää asiakassuhdetta majatalomme kanssa.

  VastaaPoista
 2. Härskiä mainontaa. Todella härskiä. En nyt kuitenkaan sensuroi tota kommenttia täältä, koska onhan ne iltapala- ja fysioterapiapalvelut vallan mahtavat. Luonnollisesti jos haluaa iltapalansa punnittavan, niin isäntä hoitaa senkin.

  VastaaPoista
 3. Onpa messevä debaatti menossa pääkaupunkimme parhaiden vierailukohteiden kesken. B&B Sturenkatu ja Casa de Borza ovat kummatkin viiden tähden majoitusliikkeitä.

  -Bayano

  VastaaPoista