tiistai 1. joulukuuta 2009

Piikkarit

Näin pikkujouluaikaanhan on tapana köpsytellä menemään piikkarit jalassa. Mitä pidempää piikkiä, sitä parempi. Ajattelin, että pitäähän sitä miehellä piikkarit olla. On se sitten komeeta, kun on omat piikkarit. Niillä sitten sipsutella. Aijai. Pikkujouluissa sipsutella niillä. LÄÄKKEET. Meinattiin karata aiheesta.

Tilasin kyllä piikkarit tuossa viime viikon loppupuolella. Sellaista juoksumallia ne popot kyllä on, joten ei niillä pikkujouluissa mitään tee. Joka tapauksessa. Tilaushan meni Ameriikan Yhdysvaltoihin ja kyseisessä puljussa on toimitus 'US only'. Mainitaan nyt vielä, että se on ainoa paikka mistä niitä piikikkäitä saa. Tämän johdosta jouduin taktikoimaan ja tilaamaan tuotteen agentilleni Missourin Jopliniin. Eivät ne vielä ole sinne asti päässeet, mutta huomenna pitäisi saapua.

Tracking system tilauksen osalta kyllä toimii. Pystyn nimittäin netissä seuraamaan missä paketti liikkuu. Jokaisesta toimipisteestä tulee arrival- ja departure-merkintä. Niin komeaan tahtiin on merkintöjä nyt suoltanut, jotta täytyypä ihan tarkistaa missä tohvelit nyt ovat. Kyllä, ne ovat Iowan osavaltiossa. Menossa siis lähes oikeaan suuntaan. Ensimmäiset kolme toimipistettä olivatkin kaikki Californiassa ja ajattelinkin, että piikkarit vetävät jotain omaa leiriä auringossa, kun eivät pääse millään sieltä liikkeelle. Iowa, se on jo sentään ihan toista. Ei se kyllä ole vielä Missouri. Eli matkaa on vielä. Ja sitten ne pitäisi saada vielä Suomeen. On siinä tekemistä yhdelle parille piikkareita. Eiköhän ne sieltä kuitenkin vielä tule. Finnair - illaksi kotiin.

edit. No nyt ne on Kansasissa. Kiertää kuin kissa kuumaa puuroa!

4 kommenttia:

  1. Heh...Piikkareilla on sit ku saat ne luokses jo enemmän kilsoi takana kun sulla ikinä ;) T:Minna

    VastaaPoista
  2. Pyh. Mulla on tänäänkin takana jo 6km aamulenkki. Piikkarit sen sijaan liikkunu tänään vaan Lenexasta (Kansas) Jopliniin (Missouri)! Enemmän oon kateellinen siitä, että piikkarit näkee Joplinin ennen mua. "Meil Joplinis ..." sanois agentti.

    VastaaPoista
  3. Varo vaan, kun piikkareiden eka lause alkaa "Meil Joplinis..." :) ja mäki vedin muute 6km aamulenkin.. kohta ollaan kunnos :)

    VastaaPoista