tiistai 9. maaliskuuta 2010

Maitoa

Valion maitoa ei saa enää kaikista marketeista. Varmaan tiesittekin. Ja koska edellisessäkin päivityksessä puhuttiin marketeista, niin jatketaan sillä linjalla. Onpahan jotain linjaa näissäkin jutuissa. Pääministeri oli tietenkin tulistunut tällaisesta kansakuntaa koettelevasta katastrofista. Kirjoittipa Masa blogissaan näin: "- - illalla kävin ruokakaupassa, jonka asiakas olen ollut 25 vuotta, Maitovalikoimasta en voinutkaan valita sitä, mitä olen tottunut valitsemaan. Hyllytilaa on kyllä metreittäin, mutta joku muu on halunnut tehdä valinnan puolestani. Nyt sitten totuttaudun toiseen kauppaan. Sitä valinnan vapautta kukaan ei kuluttajalta vie."

Enpä voi nyt olla enempää samaa mieltä. Ja mitä pääministeri edellä, sitä Espoon Borza perässä. Niinhän sitä sanotaan. Nyt katsotaan kuka tätä maata oikein johtaa! Nimittäin aion myös vaatia Valion maitoa takaisin lähikauppani hyllylle. Olarin S-markettiin siis Valion maitoa hyllylle ja sassiin. Muuten vaihtuu kyllä kauppa. Rasvaton tuote kyllä riittää, kiitos. Ja jos viitsitte samalla reissulla viedä muutaman purkin myös Espoon Keskuksen S-markettiin, kun sielläkin tulee joskus käytyä?! Ja sinne voisi viedä ne mielellään illalla, jotta niitä on vielä hyllyssä kun kotimatkalla uimahallista poikkean siinä. Tai mitäs hittoa...tuokaa niitä maitoja suoraan kotiovelle! (Ei postilaatikkoon, kun siinä on niin kapoinen se luukku.) Mitenhän se Vanhas-Masa ei tajunnut tätä pyytää blogissaan?

Koska joskus on tullut kuvitusta luvattua, niin laitetaan nyt yksi otos. Sen verran on sanottava, että tänään iltapäivällä oli aivan erinomaisen mukavaa hiihdellä. Aurinko paistoi ja mp3-soitin oli seurana ladulla. Ja vaikka Aikulla ei pursuitti-monossa riitä jäykkyys kuokkaamiseen, niin mulla riittää. Kiitos, hei!

6 kommenttia:

 1. Kuvasta päätellen nautit ehtaa kermaa

  VastaaPoista
 2. Kyllä kyllä ja sunnuntaisin majoneesia

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. millos lähetään kisoille? peukku

  VastaaPoista
 5. tuuks pajulahden leirille? jos tuut, niin otetaan siellä... täytyy miettiä sopiva tasotus mulle! ;)

  VastaaPoista
 6. tulossa ollaan ja suattaapi olla että et ees tartteis tasotusta ku ois talven ekat hiihtokilsat mulla :)

  VastaaPoista