keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Tikku

Tänään otsikkona on tikku, koska jostain täytyy tehdä asiaa. Ja täytyy juurikin siksi, että seitsemän blogikirjoitusta kuussa on liian vähän. Kahdeksan on merkittävällä tavalla parempi. Kahdeksan tekstiä kuussa on sellainen piirikunnallisen tason bloginkirjoittajan suoritus.

Tänään iskettiin rikosoikeudellisen seuraamusjärjestelmän luentokuulustelussa. Siinäpä sanahirviö. Tai sanathirviö. Nyt oli pyöristykset hallussa ja päiväsakot muuttu vankeudeksi niin, että ropina vaan kuulu. 53:3 on tietenkin pyöristettynä 17 ja olennainen muutos keskimääräisissä kuukausiansioissa on muuten 20-25%. Näin knoppina todettakoon. Ihan nopealla laskutoimituksella en kyllä saa millään aikaiseksi mitään kauhean olennaista muutosta mun tuloissa - oli se 20-25%:n muutos sitten lisäys tai vähennys. Tyhjästä on paha nyhjästä.

Portugaliin lähtöön on aikaa alle 9 vuorokautta. Suunnilleen sellanen 201tuntia ja 36minuuttia. Siis ekan lennon lähtöön. Ja niille, joita kiinnostaa, niin toi 201h36min:hän on oikiksen pyöristyssäännöillä varmaan jotain 160h luokkaa. En oo ihan varma. Joku pyöristämisen jatkokurssi pitäis ottaa. Pyöristymisen kurssille, saati jatkokurssille, ei oo kuitenkaan tarvetta. Pyöristyminenhän lähtee parhaiten käyntiin ensimmäisen opiskeluvuoden aikana. Ja tämähän perustuu vain henkilökohtaisiin empiirisiin näköhavaintoihini.

Tuosta tekstien alta löytyy nyt taas nuo pikapalauteruudut. Sieltä voitte mäiskiä menemään kumpaa vaihtoehtoa lystäätte. Tosin, jos saan liikaa noita "Herää pahvi!" -kannustuksia, niin sitten loppuu Rölli-pelin pelaamiset koko joukolta ja vaihdan pikapalauteruutuihin pelkästään positiiviset palautevaihtoehdot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti