keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Sitä sun tätä, enimmäkseen sitä

Viimeksi unohtui kertoa metromatkasta aamutreenisetin jälkeen. Matkallehan saatiin oikein ohjelmaa, kun pari pelimannia hyppäsi kyytiin Kulosaaresta. Toinen jamppa veti harmonikkaa ja toinen varmaankin klarinettia. Huomaattekin lahjakkuuteni musiikkiin, kun jopa ehkä tunnistin klarinetin. Saatto se olla kyllä mikä tahansa muukin puhallin. Joka tapauksessa pelimannit pisti hetken soittaen siinä keskellä metrovaunua ja harmonikka-miehen jatkaessa toinen lähti pahvimukin kanssa kiertämään matkustajia ja hoki "muchos gracias". Täytyhän sitä kaivaa lompakko esille. Ei nimittäin joka päivä saa nähdä niin kyrsiintyneitä ilmeitä, kuin mitä tämä soittoesitys muutamissa kanssamatkustajissa sai aikaan. Ah, kulttuuria.

Sitten pistetään kuvamateriaalia. Nimittäin Lidlistä. Tällä mainostusmäärällä ne vois alkaa jotain sponssia kyllä antamaan. Vaikka kyllähän ne kerran sponsoroi möksäreissua - tavallaan. Tällä kertaa kuvan aiheena on se, ettei täällä voi enää kertoa mitään. Vähän vihjaa täällä, että sieltä saa hedelmäsmoothieta, niin tulos on tässä:

Eipä siis saa enää valiomaitoa s-marketista, eikä hedelmäsmoothieta lidlistä. Toinen on tosin väliaikaista. Enkä mä muuten edes juo valiomaitoa, senkin huomasin tossa yhtenä päivänä. Eli voitte lopettaa sen tilaamani kuljetuksen, kiitos!


Nyt, kun kuvien makuun on päästy, niin annetaan palaa. Tässä kuvassa näkyy historiallinen paikka, johon ne kuuluisat Jonnen sukat tippuivat:

Joku muistolaatta tai sukkien näköispatsas vois varmaan olla ihan hyvä tonne.


Se kuvamateriaalista. Kerronpa vielä jotain luennolla opittua. Kyseessä on oikiksen pyöristyssäännöt. Ei moni matemaatikko varmaan uskoisi, mutta 2,33:n voi pyöristää 4:ään. Onnistuu ihan helposti. Rikosoikeudessa esimerkiksi lähes kaikki on mahdollista.

Tänään ehdin jo käydä ostoksilla. Mukaan tarttui paistinpannu ja jäätelökauha. Nyt onkin sitten molemmat välttämättömät keittiövälineet hankittuna omaa kotia varten. Voisi siis lainata Coach Tyrellia: "I'd say we got all the help we need around here."

Tässä on tarinaa jo taas niin pitkä rivi, ettei kukaan jaksa loppuun asti lukea. Jätetään siis Pajulahti-raportit vieläkin tulevaisuuteen tai unohdetaan kokonaan. Aika näyttää. Tänään illalla Liikuntamyllyssä odotettu revanssi: Espoon Borza vs. valojänis. Pois mummot ja vaarit alta. Ole siellä tai ole neliö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti