maanantai 1. maaliskuuta 2010

Maaliskuu

Viime kuukausi, eli kalenterin mukaan helmikuu, oli paska. Siis blogin päivittämisen puolesta. Nyt täytyy silittää päätään niin, että luu näkyy ja tarttua tiukemmin kiinni tähän touhuun. Voisi myös asettaa jonkun tavoitteen blogitekstien määrälle maaliskuussa... Hmm, ei pysty. Mutta jos huonolta näyttää, niin täytyy pitää vaikka tehoviikko ja kirjoittaa joka päivä. Katsotaan sitä sitten.

Heräsin tuossa 1,5h päiväunilta äsken. Pienet kauneusunet tekee ihan hyvää. Yölläkin vois kolkutella sitä 10 tunnin määrää per yö, ellei pitäisi ravata koulussa. Joskus kun olin nuori ja virkeä päätin, etten ota luentosarjoja, jotka alkaa kahdeksalta, kun niihin joutuu heräämään niin aikaisin. Se oli siis varmaan heti silloin, kun ensi kertaa tuli vastaan sellainen luentosarja, joka mahdollistaa kahdeksasta kymmeneen innokkaan luennon kuuntelun. Joo, 'mahdollistaa'. Nythän mulla on pari viikkoa sitten joka aamu kymmeneltä alkavaa opetusta. Ja huomenna yhdeksältä. Tuntuu sekin aika aikaiselta. Ei tule mitään. Ainakaan ei tule kesää. Siellähän sataa nimittäin räntää - sen näkee jo siitä.

Onhan sitä jotain valittamisen aihettakin löytynyt. Nimittäin bussiliikenteen lakko. Ei nyt millään pahalla, mutta mitä mä oon seurannu valtakunnansovittelija E.Lonkaa ja sovitteluehdotuksia, niin puihinhan ne tuntuu aina menevän. Ei tuu yhtään mitään. Kun J.Salonius heitti ehdotuksen kehiin, niin kyllä toimi kaikki: bussit lensi sinivalkoisin siivin ja lentäjätkin oli aina välillä tyytyväisiä palkkaansa. No vähän värikynää sallittakoon, siis lentäjien tyytyväisyyden osalta. Nyt ei ole hyvä tämä, sanois Rauno Repomies kuitenkin tässä tilanteessa. Toki bussilakkouhkaa tuossa jo uutisoitiin viikonloppuna, mutta nyt kun täytyy tuolla koululla ravata alvariinsa, niin päätin tänään päivällä hakea matkakorttiin 2vkon kausilipun ja oikein seutualueelle. Eli: "Teillä oli luottamus E.Lonka, nyt teillä on *töööt*" Niin. Matti Näsä kysyis nyt niin ihan varmasti, että 'matkustaa sais vaikka koko päivän, mutta bussit ei kulje...mitä mä tällä kortilla nyt sitten teen? kai tällä voi vaikka skrapailla tuulilasia kun lähtee autolla liikenteeseen'... Vähän samaltahan tää nyt tuntuu, kuin että ostais Lintsille rannekkeen ja sitten ne pistäis sen koko puljun heti kiinni. Itkuhan siinä tulis ja hattara ainakin tarvis saada.

2 kommenttia:

  1. :D siis missä luennoilla sä käyt? ja skrapaileppa sillä tuulilasia, senkin espoolainen :p

    VastaaPoista
  2. urpon semman purkuluentoja... ei sen kummempaa opiskelua sentään.

    VastaaPoista