lauantai 14. marraskuuta 2009

Palaveri ja (lähes) tapaturma

Torstaina kävin seuran toimistolla. Luvassa oli sopimusneuvottelut, johon molemmat osapuolet olivat varustautuneet nyrkkeilyhanskoin. Otatus oli tiukka ja ratkaisua jouduttiin hakemaan tuomariäänistä. Siis toisin sanottuna paperit olivat valmiina allekirjoitusta varten, eli laitoin vain kynän viuhumaan. Samalla siinä sitten soviteltiin uusia seura-asuja ja käytiin läpi sopimukseen liittyviä - ja liittymättömiäkin - yksityiskohtia. Ihan per(u)spalaveri siis.

Tämän päivän lenkin (11,5km) päälle tekemässäni lihaskuntoharjoituksessa nähtiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Enpä ole juuri aiemmin nähnyt tai kuullut, että joku loukkaantuisi tehdessään staattisia pitoja (vatsat&kyljet). Itsehän olin kuitenkin tässä onnistua, kun vaihdoin vatsa-asennosta kylkiasentoon ja olkapää muljahti niin ikävästi, että oli heittäydyttävä selälle rutinan kaikuessa korvissa. Meinasi pentele mennä sijoiltaan. Ehkä. Ainakin se tuntui ikävältä. Hetken (n. 3sekuntia) makoiltuani olin kuitenkin kykenevä jatkamaan pitoja ja saattamaan treenin päätökseen. Selvittiin siis vielä säikähdyksellä, mutta jatkossa lienee vältettävä moisia vakavia kontaktitilanteita!

Harjoituspäivän päätteeksi kävin hieman polskimassa uimahallilla. Uimahalleissahan on välillä mahtavia saunakeskusteluja. Siellä vanhat kubet kertovat kerrassaan lyömättömiä tarinoita. Paras uimahalli tähän on omien kokemusteni mukaan Mäkelänrinteen uimakeskus. Tänään en kuitenkaan sinne suunnannut, joten elämänkatsomusta mullistavat legendat jäivät nyt kuulematta. Sain tällä kertaa kannustusta jatkoa varten urheilu-uralla, sekä vinkin käydä välillä sirkuskoulussa jos alkaa harjoittelu tympimään... Jaa-a. Eiköhän sitä nyt toistaiseksi jatketa vielä ilman kuperkeikkoja sun muita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti