maanantai 9. marraskuuta 2009

Sydafrika ja Pasila

Eteläiseen Afrikkaan, tuonne viidakon pimentoon, käy tie uudenvuoden aattona. Leiripaikan nimi on Potchefstroom. Leirin kesto neljä viikkoa ja laumaa lähdössä Suomesta reilu kymmenisen henkeä. Kuulemma on oikein hyvä paikka keskimatkureille. Huhupuheiden lisäksi myös googletusten tulokset puhuvat asian puolesta. Innolla siis matkaa odottakaamme. Lähtöön 52 päivää.

Kävinpä leirin osalta keskustelua erään juoksijanuorukaisen kanssa. Kyseinen nuorukainen on parrakas veijari itä-uudeltamaalta. Keskustelu meni näin:
Espoon Borza: "Toivottavasti tarttuu leiriltä muutakin ku rusketusta..."
Partamonni: "Eiköhän sieltä jotain tartu!"
Espoon Borza: "Nii.. malaria"

Niin se vaan on, että pessimisti ei pety. Reissusta kuitenkin tulee tarttumaan myös juoksukuntoa. Se on lähes saletti. Myös kilometrejä tulee vyölle niin paljon, ettei meinaa housut pysyä ylhäällä. No, tää on vaan tällästä itsensä psyykkaamista.

Tänään oli myös työoikeuden tentti. Hieno tapahtuma kaiken kaikkiaan: lakikirjat kahisee ja näkyy tuskaisia ilmeitä kuin maastojuoksukisoissa. Posket vaan on pulskempia ku maastojuoksukisoissa. Sivut saatiin luettua ajoissa ja tiedot kaivettiin esiin lakikirjasta - se on sitä osaamista parhaimmillaan! Tentin (onnistuneen? sellaisen) jälkeen mulla on tapana ostaa jotain. Se on hieno tapa. Tulee ihan luonnostaan. Tänään ostin Pasila-sarjan ensimmäisen tuotantokauden. Siinä on Phil Collins -darrat sun muut. Ai jumankekka, mitä viihdettä! Nyt voikin sitten ottaa lungisti ja odotella, että tulee kiire saada Ympäristöoikeuden kirjat luetuksi sitten joskus...

4 kommenttia:

 1. Onpas hauskaa, että sullakin on blogi. Löysin sen vasta just, kiitos Pekka J:n blogilistan. Nyt voidaan lukea toistemme merkityksettömiä mietteitä! Vähäks hienoa!

  VastaaPoista
 2. Näin on! Täällä on kyllä tosi merkityksettömiä mietteitä. Mut teidän kuulumiset on hyvin siellä blogissa - kunhan vaan säilytätte päivitystahdin! Pitäkää Texas pystyssä.

  ps. Tänne sataa huomenna lunta ja paljon. Sano Joonakselle et tulee hiihteleen mun kanssa, jooko?

  VastaaPoista
 3. afrikkaan siis! ;) ja olihan se nyt onnistunut tentti, kun sait pisteen enemmän kun mä :)

  VastaaPoista
 4. vai 1,5 pistettä enemmän peräti?! ;)

  VastaaPoista